Затвори x

Продукти в количката

 

Поверителност

Отнасяме се много отговорно към ползването на лична информация и нейната поверителност. В момента на предоставяне на лични данни, Вие се съгласявате Тонер Съпорт ООД да ползва тази информация, както е описано тук.

Каква информация събираме?

  • Име, служебен адрес, телефонни и факс номера, адрес на имейл и всякакви други подобни данни, които ни предоставяте по имейл или през нашия уебсайт;
  • доброволно предоставена информация за Вашата удовлетвореност от ползването на нашите продукти и услуги;
  • информация може да бъде получена индиректно и автоматично, при посещение на сайта - например вашият IP адрес, вътрешните страници и реда, в който ги посещавате, и статус на бисквитки (cookies), които са поставени на Вашия компютър от уебсайта ни. Тази информация се използва за подобряване на уебсайта и по никакъв начин не Ви идентифицира лично.

Как и защо използваме личните Ви данни? 

  • За връзка с Вас по повод изпълнение на Ваши заявки или за да отговорим на запитвания; 
  • за връзка с Вас по повод позиции за работа;
  • за статистически анализи на потребителското поведение, с цел оценка на интереса към отделните части на сайта; 

Кога и как можем да предоставяме личната информация на трети лица?

Ние нямаме право да продаваме, отдаваме, търгуваме или умишлено да разкриваме пред трети лица каквито и да било лични данни за наши клиенти или посетители. Единствено следните случаи са изключение:

  • ако разкриването на данни за определени лица се изисква от закон;
  • при доставка на продукт част от личната информация е видима;
  • ако получим Вашето предварително съгласие, може да разкрием съответната Ваша лична информация за определени маркетингови цели; 

Сигурност:

Ние взимаме разумни предпазни мерки за защита и сигурност на личните Ви данни. Само оторизиран персонал на Тонер Съпорт ООД има достъп до лични данни. Тези служители са задължени да третират информацията като поверителна. Въпреки това обаче не може да гарантираме, че външни лица (напр. при доставка на продукта) няма да получат достъп до част от личните Ви данни.

Изменения в политиката за поверителност:

Запазваме си правото да променяме своята политика за поверителност. Всички промени ще бъдат публикувани навреме на уебсайта ни за информация на посетителите.